Din Varukorg: 0 produkter
 • FIND PARTS FOR YOUR BIKE:
 • HONDA
  YAMAHA
  KAWASAKI
  SUZUKI
  KTM
  HUSQVARNA
  HUSABERG
  GASGAS
  TM
  BETA
  BETA
Senaste fem fordonen

Fordon&Finans

Fordon

En del av vår affärsidé är att kunna leverera just Ert önskade fordon på kortast möjliga tid. Vi tar det mesta i inbyte, vi ordnar med frakt i hela Sverige, erbjuder förmånliga finansieringsmöjligheter samt mycket mer. Funderar du på att byta fordon, tveka inte att kontakta oss. Vi skräddarsyr en affärsuppgörelse för dig och gör allt för att din upplevelse och vistelse hos oss ska bli så bra som möjligt. Nöjda kunder är vårt största mål. Vi säljer motorcyklar, fyrhjulingar, mopeder samt bilar.

För att se de flesta av våra lagerförda fordon, klicka dig till vår blocketbutik nedan eller klicka direkt på den typ av fordon du är intresserad av.

Vi har alltid ett stort lager av fordon, både begagnat och nytt. Vi är auktoriserade för KTM, Kawasaki, Sherco, TGB och PGO. Vi har alltid ha ett stort antal av de senaste modellerna hemma för omgående leverans.

 

 Finans

Vi samarbetar med Ecster, Wasa Kredit samt Santander Consumer Bank.

Vi kan erbjuda delbetalning av faktura och avbetalning både på reservdelar och tillbehör samt även fordon.

I samarbete med Santander erbjuder vi fordonsfinansiering mot 20% kontantinsats och förmånlig ränta i upp till 72 månader. Ränta från 4,95%.

I samarbete med Ecster kan vi erbjuda avbetalning på både fordon och utrustning mot fast månadsbelopp utan kontantinsats. Vi kan också erbjuda fordonsfinansiering mot 20% kontantinsats, observera att ett inbyte också räknas som kontantinsats. Ränta från 4,95%. Vi kan även erbjuda räntefri finansiering i upp till 24 månader.