Om oss

Vår moderna historia startar år 2014 då vi slog upp dörrarna till Stombergs Racing – en av Sveriges största motocross- och endurobutiker. Lokalen är ganska unik med tanke på att det är en före detta ladugård (för cirka 300 mjölkkor !) som renoverats.

Vi har fyllt vår butiksyta på strax över 1000 m² med över 100 st motocross- och enduromotorcyklar samt reservdelar och tillbehör för detsamma. Bara ett besök hos oss är en upplevelse för de som delar vårt intresse.

Vi säljer nya motocross- och enduromotorcyklar från KTM och Kawasaki. När det gäller begagnade motorcyklar jobbar vi med alla märken, bland annat Yamaha, Honda och Suzuki. Vi har en auktoriserad verkstad för KTM och Kawasaki men tar givetvis emot även andra märken. I verkstaden utförs allt från renovering av motorer till fjädringsombyggnad.

Vi har en välsorterad tillbehörsbutik och ett välfyllt lager med reservdelar, både original- och eftermarknadsdelar. Tanken är att du som kör motocross och/eller enduro skall kunna vända dig till oss oavsett om det gäller köp av hoj, renovering av befintlig hoj eller tillbehör.

Vi är är en etablerad partner när det gäller postorder. Idag kan du handla hos oss även på längre avstånd då vi distribuerar både tillbehör och motorcyklar i hela Sverige dagligen.

Vårt koncept är att vi ska leverera en helhetsupplevelse där du som kund står i fokus.
Varmt välkommen att pröva oss!

Personal

James Stomberg : Butik/Försäljning

James Stomberg

Butik/Försäljning

James Stomberg började jobba i företaget 2014 och har sedan dess varit inblandad i allt som inte har med verkstaden att göra. För tillfället har James enbart hand om butiken och sköter majoriteten av kundkontakten. Om du går i tankar på att köpa en ny motorcykel, moped eller ATV så är det 9 gånger av 10 James du skall prata med. Han ger alltid allt för att ge dig som kund en 110% nöjd-kund-upplevelse. James är även ofrivillig IT-ansvarig på jobbet och om han får någon fritid så går den åt till allt möjligt från motorcyklar till en god dryck i gott sällskap.

james@stombergsracing.se
Conny Ståhl : Verkstad

Conny Ståhl

Verkstad

Conny "Stålmannen" Ståhl började på Stombergs Racing 2014 och har sedan dess varit en viktig förmåga på företaget. Conny arbetar 100% i verkstaden och det är sällan du har kontakt med Conny i annat än ärenden gällande service av din motorcykel. När det gäller att lösa problem i allt från läckande framgaffel till motorklyvning är Conny expert. Du kan vara säker på inget annat än hög kompetens vid bokning av service i vår verkstad. På fritiden går mycket av Connys tid åt till att hjälpa sonen Pontus som kör MX-SM.

verkstad@stombergsracing.se
Jonas Karlsson : Lager/Butik

Jonas Karlsson

Lager/Butik

Jonas tycker om det mesta som har med motocross och enduro att göra. Fritiden tillbringar han gärna ute på banorna körandes under både träning och tävling. På Stombergs Racing började Jonas jobba 2017 och här har han varit inblandad i det mesta från MC-försäljning till servicearbeten i verkstaden.

info@stombergsracing.se

Vill du veta mer om oss?

NYHETER & ERBJUDANDEN

FORDONSANNONSER

VÄGBESKRIVNING

VÅR HISTORIA