Kawasaki KX 250 2020

80,400 kr

Artikelnr: KX250-20 Kategori:

Beskrivning

Information om hojen:
Kawasaki KX 250 2020 – Fabriksny
Denna MC finns även tillgänglig direkt via vår webshop stombergsracing.se – med fri hemleverans vid köp via webshop. Ring eller maila för mer information.
Information om leverans:
Vi bjuder på hemleverans på detta fordon när det köps via webshopen. Leveranstid sker efter överenskommelse. Beroende på vart i Sverige du bor kan leveranstiden variera mellan 1-7 arbetsdagar.
Information om finansiering:
De olika finansieringsalternativ som vi erbjuder presenteras med fullständiga villkor i kassan innan köp. Observera att maxgränsen för finansiering via webshopen är 150 000 kr. Är summan över 150 000 kan du via webshopen endast välja kortbetalning. Kontakta butiken ifall summan skulle överstiga 150 000 kr. Då hjälper vi dig att skräddarsy ett förmånligt finansieringsalternativ via någon av våra samarbetspartners.
Övrig information:
Ett köp av denna produkt är att se som beställningsvara och som köp i vår fysiska butik. Du som kund av denna samtycker till detta och accepterar att ingen ångerrätt av detta köp finns, efter det att ordern effektuerats och hojen levererats.

Mer information

Varumärke

Typ

Fabriksny motorcykel

Storlek

250cc

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.