TGB Bullet RR White

19,995 kr

Artikelnr: TGBBULLETRRWHITE Kategori: Taggar: ,

Bullet RR har en pigg och accelerationssnabb luftkyld 2-takts motor. Design, färgsättning och detaljarbeten ger den ett modernt, stilrent och sportigt utseende utan att vara ett dyrt alternativ.

Information om leverans:
Vi bjuder på hemleverans på detta fordon när det köps via webshopen. Leveranstid sker efter överenskommelse. Beroende på vart i Sverige du bor kan leveranstiden variera mellan 1-7 arbetsdagar.

Information om finansiering:
De olika finansieringsalternativ som vi erbjuder presenteras med fullständiga villkor i kassan innan köp. Observera att maxgränsen för finansiering via webshopen är 100 000 kr. Är summan över 100 000 kan du via webshopen endast välja kortbetalning. Kontakta butiken ifall summan skulle överstiga 100 000 kr. Då hjälper vi dig att skräddarsy ett förmånligt finansieringsalternativ via någon av våra samarbetspartners.

Övrig information:
Ett köp av denna produkt är att se som beställningsvara och som köp i vår fysiska butik. Du som kund av denna samtycker till detta och accepterar att ingen ångerrätt av detta köp finns, efter det att ordern effektuerats och hojen levererats.

Fabrikat

TGB

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.